De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Alicante | zonnige golf relatiereis | 3 dagen

Alicante | zonnige golf relatiereis | 3 dagen

Een perfecte golfincentive naar Andalucia, Zuid-Spanje. Uitvalsbasis is het prachtige La Manga Club hotel. Gegolfd kan er worden op de drie 18-holes banen. Uitstekend gegeten kan er tijdens deze golf relatiereis worden in één van de uitstekende restaurants. 

Indicatieve prijs: € 1.075,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Luxueus verblijf!
Het uitstekende La Manga resort in de omgeving van Murcia is de perfecte locatie voor een ontspannen golf incentive. Door de vele faciliteiten die La Manga te bieden heeft zal het uw gasten aan niets ontbreken. Voor de niet golfers zijn er tal van alternatieven mogelijk.

Enjoy Golf!
Het La Manga resort beschikt over drie golf banen; The South Course, The North Course of The West Course. Er worden luxe lunch pakketten mee gegeven voor onderweg. De middag is ter vrije besteding. 's Avonds wordt men uitgenodigt voor een gastronomisch 3 gangen diner in één van de restaurants op het resort.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.