De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Ardennen | teamwork weekend | 2 dagen

Ardennen | teamwork weekend | 2 dagen

Al decennia zijn de Ardennen populair voor bedrijfsuitjes. En niet zonder reden. Een prachtig ruig decor en goede, veilige voorzieningen. Wij maken uw trip helemaal naar wens.

Indicatieve prijs: € 350,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Deze tweedaagse teambuilding zal uw team op speelse wijze dichter bij elkaar brengen. Een ruig begin met een uiterst comfortabel einde! Zo zal de eerste dag bestaan uit een gps-tocht door de wilde natuur waar de deelnemers heuvels, rotsen, modder, moeras, bos en water zullen trotseren. De nacht wordt doorgebracht in een zeer comfortabel hotel. Optioneel kunnen ze de tweede dag genieten in de luxe thermen van het hotel om bij te kunnen komen van de geleverde inspanning.

Het evenemententerrein bevindt zich op slechts een uur rijden vanaf Maastricht, dit maakt het mogelijk het programma vroeg in de ochtend te starten. Er is immers weinig tijd, dus deze benutten we optimaal! De deelnemers worden uitgerust met een gps-navigatiesysteem waarmee ze zelf hun weg door de natuur moeten gaan uitpuzzelen. De tocht brengt ze langs diverse touwbruggen, zodat ze met droge voeten het water over kunnen steken. Tenminste… als het evenwicht wordt bewaard. Op een ander punt zullen ze misschien wel zelf de rivier moeten doorwaden. Met het vlotbouwen is de nodige samenwerking vereist om tot een waterbestendig vlot te komen. Extra Special Tasks zijn: tokkelen vanaf 30 meter hoogte over de rivier en boogschieten. De tocht kan zeer gemakkelijk afgestemd worden op het niveau van de deelnemers.

Aan het eind van de dag gaan de deelnemers op eigen gelegenheid naar het hotel in Spa waar ze zich kunnen opfrissen. Hierna worden getrakteerd op een heerlijk buffet en hebben ze een informele en gezellige avond vrij te besteden.

Na het ontbijt kunnen de deelnemers naar de luxe thermen van het hotel gaan. Zo’n 800 vierkante meter binnen en buitenbaden met een honderdtal hydromasserende waterspelen, sauna’s, jacuzzi's, Turkse stoombaden en ontspanningsruimten met aromatherapie. Er is tevens toegang tot de sauna, Turks stoombad en fitness.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.