De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Athene | actieve & uitdagende teambuildingsreis | 4 dagen

Athene | actieve & uitdagende teambuildingsreis | 4 dagen

Een boeiende personeelsreis waarbij teamactiviteiten centraal staan. En natuurlijk ook gewoon heel gezellig en interessant!

Indicatieve prijs: € 1.089,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan


Ontvangst
We worden bij aankomst in het hotel ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail en daarna lekker eten in een typisch Grieks restaurantje in de buurt. De personeelsreis is begonnen!

Pentathlon
We verdelen de deelnemers in teams die elk 5 opdrachten moeten uitvoeren. De opdrachten voeren langs vijf checkpoints maar ook langs de belangrijkste highlights van Athene. De teamleden zullen al hun kwaliteiten en kennis moeten bundelen om deze pittige Pentathlon succesvol af te ronden! 

Off-road adventure
Om de adrenaline door je bloed te voelen stromen is off-road rijden een geweldige bezigheid. Na een korte instructie gaan we aan de slag en moeten er diverse hindernissen genomen worden die in moeilijkheidsgraad oplopen. We leren de basistechnieken van het rijden op diverse ondergronden. Techniek, vaardigheid en competitieve elementen wisselen elkaar af.

Vrije tijd
Het programma van deze teambuildingsreis hebben we zo samengesteld dat er genoeg tijd is om op eigen gelegenheid de winkelstraten op te zoeken en om het nachtleven van Athene in te duiken. 

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.