De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Athene | culturele bedrijfsreis | 4 dagen

Athene | culturele bedrijfsreis | 4 dagen

Wie cultuur wil snuiven is in Griekenland aan het goede adres. Tijdens deze 4-daagse reis maken de gasten niet alleen kennis met de schoonheid van Athene, maar er wordt ook een bezoek gebracht aan het theater van Epidaurus, de romantische stad Nafplion en de overblijfselen van de legendarische stad Mycenae.

Indicatieve prijs: € 1.574,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Highlights of Athene!
Trakteer uw medewerkers op een bedrijfsreis naar Athene en neem men mee in de rijke geschiedenis & cultuur van Athene. Tijdens een indrukwekkende stadstour maakt men kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de prachtige Academie van Athene, de Universiteit, de Nationale Bibliotheek en het Syntagmaplein met het parlementsgebouw.

Greek performance!
Met een glas Ouzo in de hand, vrolijke live muziek op de achtergrond geniet men van een korte opvoering uit het Griekse toneelstuk Midia. Een bijzonder tafereel tijdens deze bedrijfsreis.

Vrije tijd!
Er is uiteraard voldoende tijd om de omgeving zelf te ontdekken. Een aanvulling tijdens dez bedrijsfereis is een bezoek aan Pláka, een sfeervol stadje met tal van leuke winkeltjes en gezellige pleintjes.

Greek visit!
Epidaurus, Nafplion en Mycenae zijn zeker een bezoek waard tijdens een inspirerende bedrijfsreis. Onderweg passeert men leuke dorpjes, wijngaarden, eeuwenoude olijfgaarden en het kanaal van Korinthie.

Bijzonder dineren!
Culinair genieten is één van de sleutelwoorden gedurende deze bedrijfsreis. Naast de rijke smaak, kleurrijke gerechten zijn de dinerlocaties met liefde gekozen. Een goed voorbeeld van een informele, knusse en sfeervolle dinerlocatie is de taverna in Nafplion, door de Grieken zelf ook wel 'stad van de liefde' genoemd. 

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.