De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Athene | luxe dealerreis | 4 dagen

Athene | luxe dealerreis | 4 dagen

Athene vormt een zeer geschikt decor voor uw volgende dealerreis. Voor velen toch een onbekende bestemming. Met een bijzonder programma bouwt u verder aan een stevige band met uw belangrijkste relaties.

Indicatieve prijs: € 2.059,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Royal welcome!
Deze luxueze dealerreis begint al verrassend als glimmende limousines de gasten naar het hotel brengen.

Island cruise!
Piraeus, de haven van Athene is het vertrekpunt voor een relaxte dag op het water. Aan boord van een luxe motorjacht en voorzien van hapjes en drankjes doet men de Sardonische eilanden aan. Een perfecte combinatie van blauw water,  prachtige zandstranden, pittoreske vissersdorpjes en een rijk gevarieerd landschap.

Terug in de tijd!
Tijdens deze luxe dealerreis wordt men meegenomen naar de rijke geschiedenis & cultuur van Athene. Belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoals de prachtige Academie van Athene met beelden van Apollo en Athena, de Universiteit, de Nationale Bibliotheek, de imposante Acropolis en het Pan-Athenian Stadion, waar de eerste officiele Olympische spelen plaatsvonden ontbreken niet tijdens een indrukwekkende stadstour.

Greek night!
De laatste avond staat de gasten een Grieks spectakel te wachten. De dinerlocatie omgetoverd tot het Orakel van Delphi, prachtig verlicht met fakkels. Van heinde en verre kwam men vroeger naar Delphi om het orakel te raadplegen. Nu mogen de gasten al hun dringende vragen voorleggen aan de Pythia.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.