De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Athene | zonnige inspiratiereis | 4 dagen

Athene | zonnige inspiratiereis | 4 dagen

Een geheel op maat te maken programma waarin plaats is voor diverse zakelijke bijeenkomsten maar ook voor aantrekkelijke gezamenlijke activiteiten. Vraag gemakkelijk een offerte aan!

Indicatieve prijs: € 1.398,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Vergader incentive!
Tijdens deze 4-daagse vergader-incentive naar Griekenland overnacht men in een uitstekend 5-sterren hotel. De bijeenkomsten worden gehouden in professionele vergaderruimtes waarbij het de gasten aan niks zal ontbreken.

Cape Sounion!
Onderweg naar Cape Sounion, het zuidelijkste puntje van Attika, passeert men de vestingsteden Glyfada, Vouliagmeni en Varkiz. Hier heeft men een schitterend uitzicht op de Saronische Golf. Men brengt een bezoek aan de indrukwekkende Tempel van Poseidon, gebouwd om de god van de zee te vereren. 
Stadsschatten van Athene!
In Athene komt men tijd te kort om alle stadsschatten te bezichtigen. Tijdens deze vergader incentive neemt een professionele gids de gasten mee voor een korte preview langs onder andere de Academie van Athene, de Universiteit, de Nationale Bibliotheek en het Syntagmaplein. Tijdens de tour wordt het parlementsgebouw met het monument van de onbekende soldaat niet overgeslagen.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.