De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Barcelona | bruisend bedrijfsuitje | 3 dagen

Barcelona | bruisend bedrijfsuitje | 3 dagen

Target gehaald? Beloon uw verkoopteam met een incentivereis naar Barcelona. Op slechts 2 uurtjes vliegen ligt deze spetterende stad vol met prachtige boulevards, heerlijke tapasrestaurantjes, gezellige wijken aan de haven en cosmopolitische pleinen.

Indicatieve prijs: € 898,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Meet Barcelona tapas tour
Voor een eerste kennismaking met Barcelona tijdens dit bedrijfsuitje wandelen we, begeleid door een professionele gids, ontspannen langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Onderweg genieten van de lekkerste tapas.

Bike Barcelona
Een fietstocht vol met interessante stops, leuke terrasjes andere nieuwe ontdekkingen. En ondertussen genieten van alle fraaie highlights van de stand, 

Vrije tijd
Een vrije middag om te winkelen of te ontdekken is onderdeel van dit bedrijfsuitje, 

Afscheidsdiner
We kennen een uitstekend restaurant met een prachtig uitzicht over de verlichte havens, de boulevard en de kop van de Ramblas. Daarna gezellig stappen in trendy clubs. 

Bezoek aan wijnhuis
We proeven na een interessante rondleiding heerlijke wijnen in een bekend wijnhuis. We heffen het glas op een geslaagd bedrijfsuitje.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.