De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Texel | actief bedrijfsuitje | 1 dag

Texel | actief bedrijfsuitje | 1 dag

Een actief bedrijfsuitje naar het vanuit de Randstad gemakkelijkst te bereiken en grootste waddeneiland. We hebben een lekker compact programma samengesteld maar uiteraard kan alles op maat aangepast worden.

Indicatieve prijs: € 139,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Beach activiteiten
We bieden een dagdeel vol met geweldige strandactiviteiten die het teamgevoel alleen maar versterken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan touwtrekken, stormbaan, vuurtoren bouwen, kwalleballen, zeehondenrace etc. Ook kunnen we spectaculaire activiteiten zoals powerkiten, raften of blokarten aanbieden.
 
Overig
En verder zijn er zoveel andere leuke activiteiten te doen tijdens dit bedrijfsuitje! Een bezoek aan het Juttersmuseum, een fietstocht per tandem en uiteraard een barbecue zullen niet ontbreken!
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.