De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Berlijn | bedrijfsuitje per bus, trein of vliegtuig | 2 dagen

Berlijn | bedrijfsuitje per bus, trein of vliegtuig | 2 dagen

Brandenburger Tor, Unter den Linden, Kurfurstendamm, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie. Tijdens dit ludieke bedrijfsreisje met 2 overnachtingen naar Berlijn komen ze allemaal voorbij. Een graffiti workshop en een Trabantenrally zorgen voor het beste incentiveprogramma.

Indicatieve prijs: € 825,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Trabi Baby!
Vrolijk gekleurde Trabantjes staan garant voor mooie foto's maar ook voor een middag vol fun tijdens deze bedrijfsreis. Een roadbook leidt men dwars door de stad en voert men door Oost Berlijn langs de restanten van de muur en de Karl-Marx-Allee.
 
Check it!
Een bezoek aan Checkpoint Charlie, één van de bekendste grensovergangen tussen Oost en West Berlijn tussen 1945 en 1990, mag niet ontbreken in deze bedrijfsreis. Het museum laat zien hoe mensen ontsnapten op wonderlijke wijze, expositie over niet gewelddadige revoluties zoals die van Ghandi en Lech Walesa en de neergang van de muur in 1989.

Graffiti Art!
Berlijn is de ideale inspiratie voor een prachtige muurgraffiti dat niet zal mistaan als kunstwerk bij thuiskomst. Een leuke en creatieve activiteit waar men nog lang na deze bedrijfsreis over napraat.

Trendy Berlijn!
Deze stad is hip, trendy en heeft veel te bieden op culinair gebied en vertier. Tijdens deze bedrijfsreis wordt men getrakteerd op bijzondere locaties in verschillende sferen en stijlen.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.