De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Boedapest | bruisend personeelsreisje | 3 dagen

Boedapest | bruisend personeelsreisje | 3 dagen

Nog dít najaar een personeelsreisje organiseren maar helaas geen ongelimiteerd budget? Lees hieronder de mogelijkheden. Succes verzekerd!

Indicatieve prijs: € 860,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Kennismaken met Boedapest
Tijdens een stadstour per touringcar krijgen we snel een goed beeld van de stad en zijn bekendste bezienswaardigheden.

Gellert heuvel
We gaan per tandradbaan naar de top van de beroemde Gellert heuvel waar we kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Een mooie taak voor de gids om ons uit te leggen wat er allemaal te zien valt.

Trabantenrally
Op de poesta's buiten Boedapest is de rally met de beroemde trabanten het hoogtepunt van dit personeelsreisje. Veel lol en een goed verhaal voor thuis! Een wervelende ruitershow en de authentieke goulashsoep maken de dag compleet.


Vrije tijd
In Boedapest is er genoeg gelegenheid om trendy clubs zoals de Symbol en de Mammut te bezoeken en te flaneren over de Andrassy Boulevard. Om maar eens enkele van de vele mogelijkheden te noemen. 

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.