De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Brugge | bourgondisch personeelsreisje | 2 dagen

Brugge | bourgondisch personeelsreisje | 2 dagen

Een gezellig en bourgondisch bedrijfsuitje met overnachting naar Brugge. Niet te ver rijden maar toch naar het buitenland: heerlijk!

Indicatieve prijs: € 499,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Per bus
Voor dit bedrijfsuitje vertrekt vanuit elke plek in Nederland de touringcar richting Brugge. Een gezellige manier van vervoer!

Culturele hoofdstad tour
In 2002 was Brugge de culturele hoofdstad van Europa. En niet zonder reden! We maken tijdens deze personeelsreis een relaxte wandeltour en onderweg doen we ons tegoed aan de culinaire mogelijkheden en hebben we tijd om zelf te winkelen.

Fietstour
Op de fiets zien we onder begeleiding van professionele gidsen niet alleen het centrum van Brugge maar ook het gebied daarbuiten.

Hotel
We overnachten tijdens deze personeelsreis in een van de hotels in het centrum van de stad zodat iedereen ook gemakkelijk op eigen gelegenheid het centrum in kan.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.