De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Budapest | kort & krachtige personeelstrip | 2 dagen

Budapest | kort & krachtige personeelstrip | 2 dagen

Veel lol en leuke activiteiten in dit bedrijfsuitje met overnachting in het buitenland. Aantrekkelijk geprijsd kort en krachtig personeelsreis arrangement. Lees het programma en bel ons voor alle mogelijkheden.

Indicatieve prijs: € 740,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Strike a Pose! 
Een absolute top activiteit tijdens een personeelsreis is een hilarische foto safari dwars door het historisch centrum van Budapest. Gewapend met camera en een roadbook met ludieke vragen en opdrachten gaat men de strijd met ekaar aan. Kortom een perfecte teambuilings activiteit die niet mag ontbreken tijdens een bijzondere personeelsreis!        

Jungle Fever!
Deze activiteit daagt uw personeel of realties uit om letterlijk naar grote hoogte te stijgen. Veilig vastgesnoerd suist men vanaf het hoogste punt van de Donau van canopymast naar canopymast en geniet men van het adembenemende uitzicht. Een avontuurlijke activiteit waar na de personeelsreis nog lang over nagepraat zal worden!     
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.