De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Budapest | winter incentive | 2 dagen

Budapest | winter incentive | 2 dagen

Een geheel verzorgde incentivereis met daarin veel must-see bezienswaardigheden. Wilt u met uw winnende verkopers er kort uit maar wel met genoeg cachet? Lees dan hieronder de mogelijkheden.

Indicatieve prijs: € 899,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Explore the City
Aan het begin van deze incentive een korte tour langs de mooiste highlights van de stad. U ziet o.a. het Koninklijke paleis op de Burchtheuvel en het Vissersbastion met de sprookjesachtige torentjes.  
 
Bezoek aan gerenommeerd thermaal bad
De unieke architectuur van de thermaal baden in Boedapest zijn van grote schoonheid. Ervaar de Hongaarse badcultuur met massage in één van de warmwaterbronnen in de stad van ‘Healing Waters’.  
 
Miniconcert met champagne
Tijdens een korte rondleiding door de Nationale Opera komen de gasten "toevallig" één of meer musici tegen die "spontaan" een mini-concert ten gehore te brengen. Een echt incentive element.
Overdekte markthal
In deze hal, ontworpen door Gustav Eiffel doen dagelijks 30.000 Hongaren hun boodschappen. Van pittige salami tot flessen sterke Palinka, alles is hier te koop! 
 
Rondleiding in het Parlementsgebouw
Bestijg de trappen waar al vele staatshoofden en hoogwaardigheid bekleders liepen. Dit imposante symmetrische gebouw met 365 torentjes is van binnen prachtig gedecoreerd met veel marmer en goud. 
 
Grote verscheidenheid in culinaire belevenissen
Van de traditionele Hongaarse goulashsoep tot zeer trendy hoogstandjes. U maakt het allemaal mee tijdens deze winter incentive, o.a. gedurende een zogenaamde Dine-Around.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.