De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Cote dAzur | Cabrio incentive | 3 dagen

Cote dAzur | Cabrio incentive | 3 dagen

Stijlvolle personeelsreis met een programma dat voor iedereen aantrekkelijk is. Geniet van de mondaine sfeer, het aangename klimaat en de self-drive cabrio rally.

Indicatieve prijs: € 1.100,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Cabrio experience!
Via een mooie slingerende route arriveert u per cabrio in Saint Paul de Vence, een prachtig bewaard gebleven middeleeuws stadje met vele kunstnijverheidswinkeltjes, galeries en ateliers. Met een goed glas wijn in de hand speelt men een spelletje jeu de boules met enkelen dorpsgenoten.

Saint Tropez Jetset Cruise!
Overal dobberen luxe jachten, dus u een celebrity cruise langs de woningen van de Rich and famous mag zeker niet ontbreken tijdens deze incentive. Verras uw gasten met een exclusieve lunch in één van de jetsets hotspots van Saint Tropez.

Monaco in the spotlight!
De cabrio incentive voert u eveneens naar mondain Monaco waar u stiekem een testdrive maakt over het Formule 1 circuit. Geniet van een verfrissend drankje op het befaamde terras van Café de Paris met uitzicht op het beroemde casino en het wereldberoemde hotel de Paris.

Culinair Cannes!
Stijlvolle en verrassende dinerlocaties wisselen zich af tijdens deze cabrio incentive. Een diner in het oudste restaurant van Cannes of een exclusieve strand lunch.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.