De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Dubai | spectaculaire incentivetrip | 4 dagen

Dubai | spectaculaire incentivetrip | 4 dagen

Rij in deze incentive trip naar Dubai met 4x4 jeeps door de uitgestrekte woestijn en laat je imponeren door de supersnel gegroeide metropool. Een incentiveprogramma dat met de meest spectaculaire activiteiten is uit te breiden.

Indicatieve prijs: € 1.540,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Exclusief verblijf!
Tijdens deze incentivetrip verblijft u in een van de prima hotels van Dubai.

Dubai highlights!
Dit emiraat bestaat feitelijk uit alleen maar hoogtepunten maar een professionele gids neemt uw incentive gasten mee naar het prachtig opgeknapte "oude" centrum, de levendige creek, de goudsouk en het gebied rondom het Dubai Museum. Dubai in een vogelvlucht!

Stoere 4WD desert adventure!
Een incentivetrip naar Dubai is niet compleet zonder een spectaculaire woestijnsafari met stoere 4WD's. Het stadsdecor maakt plaats voor prachtige zandduinen die uitnodigen voor een avontuurlijke 4WD rit. Maar ook worden uw incentive gasten uitgedaagd om de duinen af te dalen op een sandboard!

Hole in one!
Verbaas uw incentive gasten met een ontspannen golf activiteit op één van groene golfbanen die Dubai rijk is.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.