De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Exclusieve jubileumreis naar droombestemming Seychellen.

Exclusieve jubileumreis naar droombestemming Seychellen.

Voor de meeste mensen blijven de Seychellen een droom... Voor de echte toppers wordt deze eilandgroep in de Indische Oceaan met z'n paradijselijk witte stranden, azuurblauwe water en groene palmen werkelijkheid! Een 5-daagse luxe incentivereis.

Indicatieve prijs: € 3.200,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

VIP verblijf!                                                                                                                                                                           Het schitterende 5* Sainte Anne Resort & Spa gelegen midden in het Marine National Park is het decor voor een luxues verblijf tijdens een jubileumreis.

Turtle Beach!                                                                                                                                                                   Een sportieve bergwandeling neemt men mee over steile bergpaadjes waarbij de deelnemers beloond worden met schitterende vergezichten. De wandeling eindigt bij Turtle Beach.

Snorkeladventure!                                                                                                                                                            Uitgerust met snorkel en flippers bezoekt men de schitterende onderwaterwereld van het National Marine Park.

VIP treatment!                                                                                                                                                               Tijdens deze luxe jubileumreis heeft men voldoende vrije tijd om te genieten van watersporten, welness en andere activiteiten die het resort biedt. Duiken, zeilen, mountainbiken, diepzeevissen, tennissen, kajakken, massages en schoonheidsbehandelingen behoren tot de mogelijkheden
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.