De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › FC Barcelona | voetbal incentive | 3 dagen

FC Barcelona | voetbal incentive | 3 dagen

Een voetbal personeelsreis naar de plek waar momenteel het mooiste voetbal ter wereld wordt gespeeld: Barcelona! Verder ziet u dit weekend al die leuke plekjes waar Barcelona bekend om is zoals de Ramblas, de gezellige pleinen met restaurantjes en barretjes met heerlijke tapas.

Indicatieve prijs: € 799,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

FC Barcelona
Centraal tijdens deze Barcelona incentive staat natuurlijk een wedstrijd van de club met het mooiste voetbal ter wereld. Overleg met ons over het speelschema.


Fietstour
Tijdens een fietstocht die voert langs de leukste plekjes van Barcelona hoort u alle wetenswaardigheden van een professionele Nederlandstalige gids.

Clubbing
Een van de avonden zal ingevuld worden met een bezoek aan een van de trendy lounge clubs die Barcelona rijk is. De Shoko, de Carpe Diem of de Opium zijn de bekendste mogelijkheden.


Vrije tijd
Deze voetbal incentive reis zal genoeg vrije tijd hebben om te shoppen voor het thuisfront of lekker nog een terrasje te pakken.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.