De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Florida | DE American incentive bestemming | 5 dagen

Florida | DE American incentive bestemming | 5 dagen

Een mooie 5-daagse incentivereis met een interessant programma. Zeker als er binnen de groep interesse bestaat voor high tech en ruimtevaart.

Indicatieve prijs: € 1.625,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Kanosafari
Per kano wordt de unieke en bijzondere omgeving van de Wekiva Rivier ontdekt. Onderweg ziet u de bijzondere natuur met o.a mooie vogels, schildpadden en kleine alligators.
 

Airboat tour
De gasten nemen plaats op een airboat. Het is behoorlijk uitwaaien terwijl de airboat door de wildernis vliegt, hier en daar uitwijkend voor een krokodil! Dit vervoersmiddel is uniek in het bereiken van unieke stukjes natuur!
 

Feel like an astronaut
We bezoeken het Kennedy Space Centre, o.a. bekend van de Apollo vluchten. Dit centrum fungeert als lanceerbasis voor het ruimteonderzoek van NASA. We krijgen een rondleiding waarbij we alles te weten komen over de ruimtevaart historie en lunchen met een astronaut. Ook bestaat er de unieke mogelijkheid om een astronautentraining (o.a. gewichtloosheid beleving) te volgen en wordt er een shuttle missie nagebootst, compleet met het uitvoeren van een landing en het bouwen van een solar systeem.
 

Kookworkshop
In een zeer bekend restaurant zal onder begeleiding van een professionele kok een heerlijk diner worden klaargemaakt.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.