De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Ibiza | lounge bedrijfsincentive | 3 dagen

Ibiza | lounge bedrijfsincentive | 3 dagen

Ibiza is ook als bestemming voor bedrijfsweekenden helemaal hot. Niet te ver vliegen en toch helemaal onderdompelen in de relaxte mediterrane sfeer. Een absolute aanrader!

Indicatieve prijs: € 1.215,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Ibiza stad
Wandelen tijdens deze personeelsreis door gezellige straatjes, langs levendige terrassen, interessante boetiekjes en flaneren langs de haven met al z'n boten.

Clubben
De meest trendy clubs ter wereld staan op Ibiza! De Pacha, de Amnesia en de Ushuaia om maar een paar bekende namen te noemen. Wij kunnen toegang regelen tot avonden met de hottest dj's. Een hoogtepunt van deze incentive!

Laguna cruise
Een mooie tocht richting Formentera bijvoorbeeld. Onderweg lekker loungen met trendy muziek en lekkere drankjes en hapjes. Snorkelen in de lagune.

Eendentour
Een hilarische rally in Citroen 2CV's voert ons langs baaien, over de heuvels en door pitoreske dorpjes. De morgen wordt afgesloten met een lekkere picknick.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.