De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Ierland | incentivereis met vergaderen | 3 dagen

Ierland | incentivereis met vergaderen | 3 dagen

Een incentivereis waarbij ook een aantal meetings in het programma zijn opgenomen. Ideaal voor een inspirerende strategie meeting. Aanpassingen op maat zijn uiteraard mogelijk.

Indicatieve prijs: € 974,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Vergaderen op hoog niveau!
Deze bedrijfsreis staat in het teken van een drietal meetings op verschillende locaties. Een uitstekend viersterrenhotel met uitgebreide conferentie faciliteiten is het decor voor de eerste meeting. Voor de tweede meeting gaan de gasten naar Wicklow, een mooi natuurpark in de buurt van Dublin. Een groot Georgiaans huis omgeven door bos en weilanden is het decor voor een tweede ongetwijfeld vruchtbare meeting. De meetings worden onderbroken door een verzorgde koffie pauze en een heerlijke lunch.

Whisky tasting!
Een van de hoogte punten tijdens deze bedrijfsreis is een bezoek aan de Old Jameson Distillery, een voormalige whisky stokerij. Een interessante rondleiding door het museum leert men de geschiedenis en het productieproces van Ierse whisky. Dan is het tijd om de whisky te proeven en zo het verschil leren kennen tussen Scotch, Bourbon en Irish whisky. Als bewijs van hun nieuw verworven kennis ontvangen de gasten een certificaat. Een uitstekend vijf gangen diner met muziek en dans is de feestelijke afsluiting! 

Kleiduiven schieten!
De prachtige natuur leent zich uitstekend voor een ontspannen middag kleiduif schieten. Na een korte veiligheidinstructie neemt men zelf het jachtgeweer ter hand en probeert de kleiduiven’ uit de lucht te schieten: lemen schoteltjes die door een machine in de lucht worden geslingerd met een snelheid van 120 km per uur. Een ontspannen en zeer gewaardeerde activiteit tijdens een compacte bedrijfsreis.

Afscheidslunch!
In het centrum van Dublin wordt men verwelkomd voor een heerlijke afscheidslunch waarna er gelegenheid is om nog even het centrum van Dublin te verkennen of te gaan shoppen voor het thuisfront.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.