De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Ierland | Special Incentivereis | 3 dagen

Ierland | Special Incentivereis | 3 dagen

Een hele mooie incentivereis met echte incentive effecten. Het rijden in de oldtimers en de valkerij laten een onvergetelijke indruk achter.

Indicatieve prijs: € 1.670,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Koninklijk vervoer!                                                                                                                    Verras uw relaties tijdens deze unieke relatiereis door per koets een tocht te maken door het Georgiaanse Dublin. Een Koninklijk ontvangst en een bijzondere kennismaking met de vele stadsschatten. 

Valkerij!                                                                                                                                                                                   Een expert op het gebied van de valkerij nodigt uw relaties uit voor een interessante demonstratie met valken en uilen. Een stoere en avontuurlijke activiteit waar men na de relatiereis nog lang over napraat.

Culinair kleurenpalet! Culinair biedt deze incentivereis hoogstaande kwaliteit en variatie: van een ‘High Tea’ met heerlijke zelfgemaakte scones met jam en room in een prachtig gerenoveerd Victoriaans gebouw tot een diner in een schitterend verbouwd Georgiaans huis in het centrum van Dublin. Bij deze laatste zal een butler de gasten meenemen naar de tekenkamer en bibliotheek voor een premium whisky proeverij. De muzikale omlijsting van het diner zal worden verzorgd door een klassiek duo.

Het geheim van Wicklow!                                                                                                                                             Op naar Wicklow, een adembenemend landschap rijk aan schitterende uitkijkpunten, watervallen, heuvels en valleien. Tijdens deze relatiereis brengen de gasten een bezoek aan Powerscourt Estate, een landgoed met een van de grootste landhuizen van Ierland.

Oldtimer classics!                                                                                                              Rondgereden worden door een privé chauffeur in een klassieke oldtimer maakt deze relatiereis pas echt uniek. Onderweg serveren obers de gasten gerookte wilde Ierse zalm op bruinbrood met een glas champagne op een pittoreske plek.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.