De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Ijsland | interessante personeelsreis | 3 dagen

Ijsland | interessante personeelsreis | 3 dagen

Een aantrekkelijk geprijsde personeelsreis naar IJsland waarbij alle bekende plekken van dit ruige land worden bezocht.

Indicatieve prijs: € 1.295,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Hot & steamy Blue Lagoon!
Een bezoek aan de Blue Lagoon, het beroemdste zwembad van IJsland is letterlijk een warm welkom tijdens deze personeelsreis. Het dampende blauw melkachtige water is als een oase middenin een ruig zwart lava landschap. Geniet van klei masker dat vol zit met mineralen en uw huid heerlijk zacht maakt en toost met 'Blue Lagoon' cocktail op een fantastische personeelsreis!

Sneeuwscooter ride!
Hoogtepunt van deze personeelsreis is de sneeuwscootertocht over de met sneeuw en ijs bedekte gletsjer!

IJskoud de beste hoogtepunten!
Ontdek het ruige IJslandse landschap tijdens een indrukwekkende dagtocht waarbij u kennismaakt met de hoogtepunten van de 'Golden Circle'. Wat niet mag ontbreken tijdens een bijzondere personeelsreis is een bezoek aan het Nationale Park Thingvellir en het gelijknamige Lake Thingvallavatn dat op de werelderfgoedlijst staat van UNESCO. Bewonder het mystieke Geysir, een gebied vol met pruttelende modderpoeltjes en uitbarstende bronnen. Trotseer de kracht van de Gullfoss watervallen waar duizenden tonnen ijswater in een diepe kloof naar beneden klettert.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.