De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › IJsland | krachtige vergaderincentive | 4 dagen

IJsland | krachtige vergaderincentive | 4 dagen

Hou het hoofd koel tijdens deze vergaderincentive en wissel de vruchtbare meetings af met zeer interessante activiteiten.

Indicatieve prijs: € 1.595,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Super jeeps!
Ronkende superjeeps wachten de gasten buiten het hotel op, tijd voor een avontuurlijke super jeep tour door het ruige IJslandse landschap. Deze activiteit van formaat overstijgt ieders verwachting en na afloop van deze vergader incentive zal hier nog lang over gepraat worden.

Highlights of Iceland!
Een mooie afwisseling tijdens deze vergader incentive is een bezoek aan de befaamde Gouden Cirkel. Men maakt kennis met de beroemde geisers, Gulfoss één van de grootste watervallen van Europa en de plek waar de Euraziatische en Noord Amerikaanse aardschollen elkaar raken.

Blue Lagoon!
Fascinerend is het blauw melkachtige water van de Blue Lagoon: een natuurlijke spa, rijk aan mineralen midden in het ruige lava landschap! Genietend van het heerlijke warme water nipt men aan een Blue Lagoon cocktail, life is good.

Meet up!
De gasten verblijven in een uitstekend 4* hotel dat gelegen is in het centrum van Reijkjavik . Het hotel biedt moderne vergader faciliteiten en het zal de gasten aan niets ontbreken tijdens het verblijf.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.