De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › IJsland | leiderschapsreis | 3 dagen

IJsland | leiderschapsreis | 3 dagen

Voor een succesvolle buitenlandse meeting met het meest economische kostenplaatje en het meeste effect.

Indicatieve prijs: € 1.245,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Hotel
We overnachten in één van de beste hotels van IJsland, gelegen in het centrum van Reykjavik. Van daaruit is het centrum goed beloopbaar. 

Activiteiten
De activiteiten tijdens deze leiderschapsreis ondersteunen de inhoudelijke doelstellingen van de reis. Uw managementteam maakt een grote stap. Inhoudelijk, maar ook als team. Daarnaast worden ook de grootste bezienswaardigheden van het land bezocht.

Maatwerk
Deze managementreis is op allerlei manieren aan te passen en uit te breiden. Al dan niet in co-operatie met gespecialiceerde trainingsbureau's, teamontwikkelingsbureau's et cetera. Geheel afhankelijk van uw wensen.

Meetings
In het programma zijn diverse mogelijkheden opgenomen voor een meeting. Meetings, presentaties en brainstorms ver van kantoor, in een bijzondere setting, hebben een andere uitkomst!

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.