De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › IJsland | luxe incentivereis | 4 dagen

IJsland | luxe incentivereis | 4 dagen

Een relatiereis naar IJsland blijft nog lang in het hoofd van uw belangrijkste klanten hangen. De herinnering na een reis waarbij u gezamenlijk interessante incentive activiteiten heeft gedaan is duurzaam.

Indicatieve prijs: € 1.745,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
"Golden Circle" met super jeeps
In stoere mega jeeps maakt u een spannende en af en toe off road, tocht naar de geisers bij de heetwaterbronnen van Strokkur. Iedere 5 minuten wordt kokendheet water maar liefst 30 meter de lucht ingespoten! U rijdt door het Nationale Park Thingvellir, dat op de wereld erfgoedlijst staat van UNESCO. U loopt langs duizenden tonnen ijswater die in een diepe kloof kletteren bij de indrukwekkende Gullfoss watervallen. Hoogtepunt van deze incentivereis! 

Snow scooter adventure
Een spectaculaire tocht per snow scooter op de gletsjer, over de mooiste sneeuwlandschappen van IJsland. Een echt incentive element. 

Trektocht te paard
Een vermakelijke tocht door de ruige natuur, op de rug van een IJslands paard. 
Hot spot: Blue Lagoon
Tussen de zwarte lavavelden zwemmen in de beroemdste natuurlijke warme bron. Tijdens het ontspannen in het warme en blauwe melkachtige water, dat vol zit met mineralen wordt u verrast met een ‘Blue Lagoon’ cocktail in deze betoverende omgeving. 

Gone with the wind
Tijdens het blokarten, oftewel landzeilen, kunt u een spectaculaire hoge snelheid behalen en ervaar de kracht van de wind met de grote stuntvlieger tijdens de workshop powerkiten. 

Culinaire hoogstandjes op een heetwater-voorraadtank
U wordt getrakteerd op een heerlijk diner in de ronddraaiende glazen koepel met een fantastisch uitzicht over Reykjavik.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.