De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Istanboel | indrukwekkende beloningsreis | 3 dagen

Istanboel | indrukwekkende beloningsreis | 3 dagen

Kies voor Istanboel als de perfecte en ietwat mysterieuze bestemming voor uw personeelsreis. De mix van oosterse cultuur en modern comfort is zeer verleidelijk en de stad is daarmee ook een geweldig decor van de blijk van waardering voor uw team.

Indicatieve prijs: € 1.039,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Istanbul by foot!
Een betere eerste kennismaking bestaat niet. Een enthousiaste gids neemt de gasten mee voor een gezellige en boeiende stadwandeling.

Bosporus cruise!
De incentive gasten worden getrakteerd op een heerlijke lunch aanboord van een traditionele Turkse boot. Vanaf de boot heeft men een prachtig uitzicht op de exotische skyline van de stad.

Vrije tijd!
Tijdens deze incentive reis is er voldoende tijd beschikbaar ter vrije besteding. Eenuitstekende manier om een bezoek te brengen aan de Blauwe Moskee, het Topkapi Paleis of het museum van de Hagia Sophia.

Markt challenge!
De Grote Bazaar is een must voor shopliefhebbers. Maar tijdens deze incentive reis gaan de gasten de strijd met elkaar aan. Met handen en voeten moet men onderhandelen om zo het Hollandse item te veruilen voor het meest bijzondere Turkse souvenir. Welk team weet dit op creatieve wijze tot een goed resultaat te brengen? Een uitdagende activiteit die tot vele hilarische momenten zal leiden!

Hamam!
Na een indrukwekkende incentive dag is er niks heerlijker dan een bezoek te brengen aan één van authentieke Turkse hamammen van de stad. Let op: vrouwen en mannen baden apart! De hamam is een keuze-onderdeel.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.