De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Istanboel | vorstelijke bedrijfsreis | 4 dagen

Istanboel | vorstelijke bedrijfsreis | 4 dagen

Resultaatgericht vergaderen, een interessant programma er omheen en culturele activiteiten. Dat zijn de ingredienten voor een bedrijfsreis met meetings in het buitenland. Istanboel biedt het allemaal. Nodig ons uit een duidelijke offerte te maken en profiteer van een hoger rendement op uw bijeenkomsten.

Indicatieve prijs: € 1.074,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Business & pleasure
Tijdens dit vorstelijke bedrijfsreis programma wordt het zakelijke gedeelte gecombineerd met luxe en cultuur. De activiteiten zullen een gunstige invloed op het businessprogramma hebben.

Vaartocht op de Bosphorus
Geniet onder het genot van de traditionele waterpijp van een heerlijke vaartocht met uitzicht op de exotische skyline van Istanbul.  
 
De schatten van Istanbul
Citytour met bezoek aan de Hippodroom, de Blauwe Moskee en het Topkapi Paleis. 
 
Ottomaans lunchen
In een authentiek Ottomaans herenhuis, met een prachtige tuin, wordt een heerlijke lunch geserveerd met Turkse specialiteiten.

Turkse proeverij in historische passage
Wandeling naar de gezellige en trendy wijk Pera, onderweg wordt een stop gemaakt in de passage Çiçek Pasaji, dat vroeger het onderkomen was van de bloemenmarkt. In één van de leuke eettentjes wordt een Turkse specialiteit genuttigd.  
 
Verdwalen in de legendarische Grote Bazaar
Proef de Oosterse sfeer op de grootste overdekte markt van Istanbul. Een kleurrijk en geurrijk geheel, waar werkelijk alles te koop is!  
 
Diners op bijzondere incentive locaties
U dineert op het water met het silhouet van de stad op de achtergrond en in een traditioneel Turks specialiteiten restaurant.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.