De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Kenia | avontuurlijke safarireis | 5 dagen

Kenia | avontuurlijke safarireis | 5 dagen

Safari incentive naar de steppes van Kenia. U maakt kennis met de Big Five tijdens een aantal gamedrives en ontmoet de Masai in hun eigen dorp.

Indicatieve prijs: € 2.550,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bezoek aan de Masai Mara
Met kleine vliegtuigjes vliegen we met magnifiek uitzicht vanaf Nairobi over de Rift Vallei naar de Masai Mara, het beroemdste wildpark van Kenia. Vanaf de airstrip per 4WD door naar het tentenkamp. De incentivereis is nu echt begonnen!

Tentenkamp
Midden in de Masai Mara overnachten we in luxe tenten. Deze zijn voorzien van alle gemakken met een volledig uitgeruste badkamer met douche, toilet en veranda. Er is een lounge met open haard, een bar en een restaurant. Verder is er een verfrissend zwembad.

Gamedrives
In totaal doen we 3 gamedrives, allen met stoere 4x4 Landcruisers. De chauffeur/gids zorgt er voor dat we zo veel mogelijk te zien krijgen en hij vertelt wat er allemaal te zien valt. 

Bush diner
Omringd door nachtelijke geluiden wordt exclusief voor ons op de laatste avond van deze incentivereis een feestelijke barbecue klaargemaakt. Een performance van Masai maakt de sfeer helemaal compleet.

Big Five
In de Masai Mara kan de gehele Big Five gespot worden! olifant, buffel, luipaard, leeuw en neushoorn. Met een beetje geluk ontmoeten we ook een cheeta en een witte neushoorn. Maar ook de flora is fascinerend.

Bushwalk
Onder begeleiding van een Masai krijger maken we in kleine groepjes een bushwalk. Een nieuwe kans om het wild en de fauna te bekijken. Ook bezoeken we een Masai dorp.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.