De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Lapland | spectaculaire incentive reis | 4 dagen

Lapland | spectaculaire incentive reis | 4 dagen

Een spectaculaire beloningsreis voor de winnaars in uw salesteam. Het interessante programma laat de deelnemers kennismaken met de bijzondere cultuur van de Lappen en ook met de geweldige activiteiten die in het hoge noorden van Finland te doen zijn.

Indicatieve prijs: € 1.854,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Traditionele Lapse welkomstceremonie
We worden aan het begin van deze incentivereis verwelkomd met een welkomstceremonie zoals in Lapland gebruikelijk. Kampvuren en kaarsen geven een geweldige sfeer.

Snowscooter tocht
Nadat de thermopakken aangedaan zijn en de instructie gegeven zet de incentive zich voort per sneeuwscooter door prachtige besneeuwde bossen en bevroren rivieren. Een adembenemende ervaring! 

Bezoek rendierboerderij
Per snowmobile gaan we naar een rendierenboerderij voor een uitdagende cursus rendier rijden.

Husky rijden
We gaan meemaken hoe het is om zelf een slede te besturen die wordt getrokken door een groep ongeduldig springende, prachtige husky’s. Nu gaat het om het samenspel tussen mens en dier!

Meet Santaclaus
We gaan op bezoek bij de bekendste inwoner van Rovaniemi: de Kerstman! We bezoeken zijn beroemde postkantoor.

Typisch Lapse menu's
Tijdens deze incentivereis gaan we genieten van diverse typisch Lapse gerechten op typisch Lapse locaties zoals in een typisch Lapse ‘Kota-tepee’, bij een kampvuur en in ijsrestaurant opgebouwd uit ijsblokken.

Vrije tijd
Deze incentivereis biedt voldoende vrije tijd om een authentieke Finse sauna te bezoeken, een stevige wandeling te maken, lekker te winkelen en te stappen.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.