De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Lissabon | stoere incentive reis | 3 dagen

Lissabon | stoere incentive reis | 3 dagen

Een zeer complete incentive naar Lissabon met een zeer aantrekkelijk programma. Voor teams die echte actie willen!

Indicatieve prijs: € 1.098,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Sailing cruise
We hijsen de zeilen als we aan boord zijn gegaan van snelle zeiljachten. Het uitzicht over de Taag is fantastisch en wellicht kunnen we nog een regatta organiseren.

RIB Experience
We stappen in RIB's en stuiven op hoge snelheid over de Taag. RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. Zet er een zware buitenboordmotor op en je hebt de ingredienten voor een onvergetelijke spektakel

Jeep safari
Gewapend met een roadbook en andere uitrusting en met een ervaren chauffeur strijden we in teams tegen elkaar in een rally met jeeps. We gaan over de normale wegen maar ook off-road. Een spannende rit die koninklijk eindigt... in het paleis van Sintra.

Eten en drinken
Tijdens de team incentive zullen eten en drinken voor prima niveau zijn. Zo veel mogelijk op speciale locaties waar je zelf niet gauw zo komen en uiteraard van zeer goede kwaliteit.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.