De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Lissabon | top personeelsreis | 3 dagen

Lissabon | top personeelsreis | 3 dagen

Lissabon is de ideale incentivereis bestemming als je naar gezelligheid, lekker eten en een comfortabel klimaat op zoek bent. De stad biedt een prachtig decor voor een geslaagde reis.

Indicatieve prijs: € 875,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Tasty Belém!
Een goed begin van een bijzondere personeelsreis is een bezoek aan het historische hart van de stad, Belém. De befaamde patisserie Pastéis de Belém is een ware must en de gelijknamige romige pastei smaakt naar meer. De Toren van Belém met op de achtergrond de Taag is een super fotomoment!
Lissabon & Beyond!
Een indrukwekkende tour neemt de groep mee langs de prachtige zuidkust van Portugal naar kustplaatsjes zoals Estoril, Cascais en de koninklijke heuveltoppen van Sintra. Een bezoek aan het kleurrijke Palácio National da Pena, het voormalige zomerpaleis ontbreekt niet tijdens deze personeelsreis. Deze prachtige tour wordt afgesloten met een toost op Europa’s meest westelijke punt ‘Cabo da Roca’.  
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.