De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Londen | adrenalinerijk bedrijfsuitje | 2 dagen

Londen | adrenalinerijk bedrijfsuitje | 2 dagen

Als u een bedrijfsuitje vol met actie en niet te ver vliegen zoekt dan is Londen een perfecte bestemming. Bezoek deze stad op een heel andere manier en bouw aan uw team.

Indicatieve prijs: € 940,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

RIB avontuur!
Dit bedrijfsuitje staat garant voor een adrenaline kick. De gasten gaan aan boord van grote ribboten, snelle rubberen speedboten, voor een super snelle tocht over de befaamde Thames. Onderweg wordt men verrast door een paar stevige pirouettes, goed vasthouden dus!

Culinair London!
Deze stad kent vele gezichten ook op culinair gebied. Tijdens dit bedrijfsuitje maken de gasten kennis met verschillende smaken van de stad. Zo mag een heuse Engelse Fish & Chips lunch uiteraard niet ontbreken of een Sunday Roastbeef lunch maar ook hip en trendy London wordt niet overgeslagen!

Black Cab challenge!
In kleinere teams gaan de gasten de strijd met elkaar aan. Dit keer niet te voet maar per heuse 'Black Cab'. De challenge voert de teams dwars door de stad opzoek naar de juiste antwoorden, ludieke fotomomenten en hilarische opdrachten. Uiteindelijk eindigt deze super activiteit bij een Engelse pub waar de winnaar bekend wordt gemaakt. Kortom een top activiteit die past in een bijzonder bedrijfsuitje!

London by foot!
Een professionele gids neemt de gasten mee voor een ontspannen en bijzondere kennismaking met de stad. Tijdens de wandeling maak je toch op een hele andere manier kennis met deze bruisende metropool.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.