De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Londen | Citybreak personeelsuitje | 2 dagen

Londen | Citybreak personeelsuitje | 2 dagen

Een personeelsuitje naar de metropool Londen. Ongetwijfeld bent u wel eens in Londen geweest. Maar nog nooit op deze manier!

Indicatieve prijs: € 750,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
London Sky High!
Iets wat absoluut niet mag ontbreken tijdens een personeelsreis is een vlucht in de London Eye. Vanuit een capsule van het grootste reuzenrad ter wereld heeft men een waanzinnig uitzicht over de stad. Doordat het reuzenrad maar liefst 135 meter hoogis heeft men bij helder weer zicht op 7 graafschappen, 3 luchthavens, 13 voetbalstadions en de 36 bruggen over de Theems.

Bike off!
Fietsen suf...welnee, een ontspannen fietstocht laat men London op een geheel andere wijze ontdekken. Op deze oer Hollandse mannier leert men de stad en haar verborgen stadsschatten écht kennen!

Wimbledon rocks!
Een activiteit waar men lang na afloop van de personeelsreis nog over praat is een bezoek aan de Wimbledon hondenrenbaan. Londenaren zijn gek op honderennen en hetw edden hierop. Om zelf de spanning te voelen krijgen de gasten een klein budget uitgereikt om zelf wedje te leggen. Het restaurant heeft een goed uitzicht op de renbaan en men kan naar hartelust hun faforiet aanmoedigen.

London highlights!
London beschikt over een uitstekend openbaar vervoerssysteem dat een prima keuze is om de vele hoogtepunten van de stad te bezichtigen zoals : Notting Hill, Portobelloroad, Leicester Square, The Tower en Covent Gardens. Tijdens deze personeelsreis krijgt men dan ook een dagkaart uitgereikt zodat men op eigen gelegenheid op pad kan gaan.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.