De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › London | stijlvolle relatiereis | 3 dagen

London | stijlvolle relatiereis | 3 dagen

Een stijlvol incentive programma waarbij u de bijzondere kant van Londen zal leren kennen. Het decor is onveranderd prachtig, maar de impact is groter tijdens deze reis.

Indicatieve prijs: € 1.245,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

London Rocks!
Tijdens deze bijzondere incentive staan we uiteraard stil bij het fenomeen 'musical' dat in London groot en populair is. De gasten brengen een bezoek aan een van de prachtige theaters die deze stad rijk is. De keuze is groot...wordt het de The Sound of Music, We will Rock You, The Lion King, Dirty Dancing of misschien wel Mamma Mia. Na afloop van de musical geniet men van een uitstekend diner in de gezellige wijk Covent Garden.

Shopping time!
Wie aan London denkt denkt ook aan shoppen...Harrods mag dan ook niet worden overgeslagen tijdens deze incentive. Maar naast shoppen alleen staat Harrods ook bekend vanwege haar unieke high tea. De gasten worden dan ook uitgenodigd voor een Engels kopje thee met heerlijke Engelse zoete versnaperingen als scones en superlekkere cake.

Cultuur drop!
Dit is een uitstekende keuze activiteit tijdens een veelzijdige incentive reis. Men heeft de keuze uit een drietal stadsschatten die men onder begeleiding van een professionele gids zal gaan bezoeken: Westminster Abbey, St Pauls Cathedral of de Westminster, St James en Jermyn Street met al haar kleine Victoriaanse winkeltjes. Een Engelse pub is het decor voor een leuke stop tijdens de tours. De gasten komen weer tezamen voor een feestelijke lunch aan boord van een schip varend op de beroemde Thames. 

London Eye!
Vanaf 135 meter hoogte heeft men een schitterend uitzicht over bruisend London. De glazen capsules van de London Eye bieden bij helder weer zelfs uitzicht over  7 graafschappen, 3 luchthavens, 13 voetbalstadions en 36 bruggen over de Theems. Bij een incentive reis op zo'n hoog niveau hoort champagne, cheers!

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.