De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Malaga | Meeting Special Incentive | 3 dagen

Malaga | Meeting Special Incentive | 3 dagen

Een echt Spaans programma met genoeg ruimte voor een inspirerende meeting. Naast een aantal culturele elementen is er een hilarische fotorally opgenomen.

Indicatieve prijs: € 865,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Fotorally!
Een leuke en interesante afwisseling is een fotorally dwars door het historisch centrum van Malaga. Hierbij wordt men uitgedaagt om de meest hilarische opdrachten op de foto te zetten en vraagstukken te beantwoorden. Een ontspannen activiteit die perfect past in een vergader incentive.

Galadiner!
Eén van de hoogtepunten van deze vergader incentive is het stijlvolle galadiner in een historisch paleis in de vooraanstaande wijk El Limonar. De prachtige tuin met uitzicht over de stad en de zee is het ideale decor!

Picasso!
Om de vergader incentive succesvol te laten zijn heeft men inspiratie nodig. Wellicht raakt men geinspireert door de prachtige werken van Picasso die te bewonderen zijn tijdens een bezoek aan zijn geboortehuis.

Spaanse chiringuito!
De gasten strijken neer in een Spaanse Chirinquito voor een overheerlijke en authentieke vislunch. De vers gevangen vis, uitmuntend bereid, de gemoedelijke sfeer en het uitzicht op de baai van Malaga maken deze lunch onvergetelijk.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.