De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Malta | bijzonder bedrijfsuitje | 3 dagen

Malta | bijzonder bedrijfsuitje | 3 dagen

Aantrekkelijk incentive programma over land en zee. Malta is een nog onbekende bestemming maar bijzonder interessant voor personeelsuitjes.

Indicatieve prijs: € 995,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Exclusieve Beach Barbeque!
Na afloop van deze bijzondere personeelsreis zal er nog lang over nagepraat worden. Stelt u zich eens voor...een decor van een sfeervol verlichte strand, heerlijke lounge muziek en een rijkgevulde barbeque!  

Valetta, de hoofdstad van Malta
Hier kunnen de gasten onder begeleiding van een gids heerlijk ronddwalen, de cultuur bewonderen en van het uitzicht over de haven genieten vanaf de Upper Barrakka Gardens of St. John’s Co-Cathedral. Er zal genoeg vrije tijd overblijven voor de fanatieken shoppers, om zelf de stad nog even in te trekken.

Relaxte Jeep safari!
Een zonnige personeelsreis naar Malta is niet compleet zonder een bezoek aan het zustereiland Gozo. Gewapend met roadbook, plattegrond en camera ontdekt men het groene eiland per jeep.  per speedboot terug naar Malta! Voor de liefhebbers wordt er een korte stop gemaakt bij een prachtige lagune.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.