De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Malta | premium dealerreis | 4 dagen

Malta | premium dealerreis | 4 dagen

Voor de best presterende dealers een prachtige beloningsreis als extra motivatie. Een incentive die zichzelf met gemak terugverdient. Een dealerreis die iedereen zich nog lang herinnert!

Indicatieve prijs: € 1.545,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

In galop door het verleden!
Een ontspannen tocht in paardenkoetsjes laat men kennis maken met de rijke historie van de heuvelsteden Rabat en Mdina. Een verrassend vervoersmiddel en een bijzondere ervaring tijdens een exclusieve incentive.

Beach BBQ!
Een exclusieve beach BBQ mag niet ontbreken tijdens deze zonnige incentive. Het met fakkels en kaarsen verlichte privé strand is hier hét perfecte decor voor! 

Speed  up your incentive!
In speedboten zoeft men over het water opweg naar het eiland Gozo. Hier stapt men over in stoere jeeps voor een kennismakingstocht over het eiland en langs adembenemende baaien. De terugweg heeft nog een verrassing in petto, een bezoek aan de Blue Lagoon voor een frisse duik!

Exclusieve zeiltocht!
Aan boord van een fraai zeiljacht met een overheerlijk ruim zonnedek brengt men een bezoek aan het schitterende eiland Comino. Tijdens de cruise ontbreekt het men aan niets!

Royal gala diner!
Uw incentive reis wordt nog specialer wanneer uw gasten in stijlvolle oldtimers naar een chique diner locatie worden gebracht. In een unieke villa geheel in barokstijl vindt er een galadiner plaats. De gasten worden onthaald door een fakkeldrager, drummers en een hoornblazer. Een harpiste en een violiste zorgen voor de muzikale begeleiding en dansers zorgen voor kleurrijk geheel.

Valetta een stadsschat van formaat!
Een bezoek aan deze prachtige oude stad neemt men terug naar de tijd van de Knights of St. John. Tijdens deze incentive activiteit wordt er een bezoek gebracht aan de Upper Barrakka Gardens, die een prachtig uitzicht over de Grand Harbour bieden, gevolgd door de St. John’s Co-Cathedral en Casa Rocca Piccola, een Palazzo uit de 16e eeuw.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.