De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Malta | zakelijke incentive | 3 dagen

Malta | zakelijke incentive | 3 dagen

Een zakelijke groepsreis met een vergadering erin. Door de mountainbike tocht wordt het rendement van de vergadering nog verder verhoogd.

Indicatieve prijs: € 1.100,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bijzonder vergaderen!
Een uitstekend 5-sterrenhotel is de geschikte locatie voor een professionele meeting gedurende een bijzondere bedrijfsreis.

Photo challenge Mdina!
Om de samenwerking op communicatief vlak te bevorderen wordt de 'silent city' Mdina ontdekt. Met een vragenlijst, polaroid camera en plattegrond onder de arm beginnen de gasten aan de Photo Treasure Hunt. De participanten moeten vragen beantwoorden en foto’s van de mooiste plekjes in Mdina nemen. Denken doet men in beelden, niet in tekst. Dit maakt deze opdracht een sterke uitdaging op communicatief vlak. Evenwicht in overleg, creatief denken en vindingrijk handelen zijn de sleutel tot het succes van deze opdracht.

Mountainbike run!
Om tijdens de bedrijfsreis een goede balans te creëren tussen geestelijke en lichamelijke activiteit is na het vergaderen het moment gekomen voor een pure lichamelijke uitdaging! U gaat met uw groep op sportieve wijze Malta ontdekken, namelijk per mountainbike!

Culinaire hoogtepunten!
Culinair is er een passende compositie gemaakt om deze bedrijfsreis compleet te maken. Van sfeervol diner met een inspirerend uitzicht over de baai van Balluta en Spinola tot diner aan boord van een prachtig jacht.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.