De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Marbella | actieve jubileumreis | 4 dagen

Marbella | actieve jubileumreis | 4 dagen

Raak betoverd door de schoonheid van Andalusië! Hier voelt de jetset zich thuis. Laten Marbella en Malaga ook het fantastische decor zijn van uw 4-daagse incentivereis!

Indicatieve prijs: € 1.525,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Jeep challenge!
Ronda en Sierra de las Nieves zijn geweldige steden om aan te doen tijdens een avontuurlijke jeep safari. De gasten kruipen zelf achter het stuur voor een off road rit waarbij men doormiddel van het roadbook geleid worden door het wonderschone maar ruige landschap. Onderweg moeten er een aantal opdrachten uitgevoerd worden die eveneens op de gevoelige plaat moeten worden vastgelegd als bewijsmateriaal. Welk team weet de finish te halen en als winnaar uit de bus te komen?

Ship Ahoy!
Een zonnige incentive is helemaal compleet met een relaxte tocht op een groet catamaran. vanuit de haven van Marbella zit de vaart er al snel in en wie weet spot men nog wel dolfijnen! Een heerlijke dag op en in het water.

Culinair genieten!
Gedurende deze incentive zullen de gasten de verschillende smaken van Andalusië proeven. Er wordt op diverse zeer unieke plekken gedineerd: in een paleis, op het strand, bovenop Ronda, met uitzicht op de Tajo Gorge en supergezellige tapasbars. Uw gasten krijgen het echte jetset gevoel!

Spaanse dinerparty!
Tijdens deze bijzondere incentive reis is men te gast op een schitterende Spaanse woonboederij Cortijo de Cortes. Deze prachtige hacienda gedecoreerd met diverse mozaïeken vormt hét decor voor een Spaanse feestavond. In de authentieke stierenarena wordt een mooie paardenshow opgevoerd. Vervolgens geniet men van een heerlijk Andalusisch diner. Spaanse muzikanten spelen vrolijke liederen en de feesstemming zit er al snel in. Kortom een fantastische invulling voor een bijzondere avond!

Highlight citytour!
Onder begeleiding van een professionele gids verkennen de gasten per touringcar de hoogtepunten van de stad Malaga. Onder andere het prachtige stadshuis en de Paseo del Parque avenue met haar botanische parken en pleinen staan op het programma. Te voet gaat de verkenningstocht verder. Er wordt een bezoek gebracht aan de kathedraal, het Romeinse theater, het geboortehuis van Picasso en het Picassomuseum.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.