De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Marbella | actieve verrassing incentive | 3 dagen

Marbella | actieve verrassing incentive | 3 dagen

Een 3-daagse incentive naar Zuid Spanje met een mix van outdoor, sightseeing en lekker eten. Een mooi recept voor een geslaagde incentivereis!

Indicatieve prijs: € 949,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Outdoor challenge
We gaan onszelf aan het begin van deze incentive uitdagen tijdens een stoer outdoor programma. Abseilen en Canyoning... het echte werk! En dat midden in een ruige omgeving met rotsen, watervallen en bebossing. Aan het eind een verfrissende duik in een van de waterpoelen!

Fotorally door Malaga
Met behulp van een stadskaart, een fotocamera en een roadbook gaan we op fotorally door het centrum van Malaga. Omdat er onderweg allerlei opdrachten moeten worden uitgevoerd komen we op een leuke manier langs de leukste plekjes en in contact met "localen".

Back to basics chiringuito
Een heerlijke vislunch op het strand in een traditionele chiringuito. Dit is een soort strandtent waar vele soorten versgevangen vis worden geserveerd. Verwacht geen luxe, maar wel een authentiek plekje.

Bezoek Puerto Banús
Dit beroemde havendorpje is de plaats waar de jetset van de Middellandse-Zee elkaar ontmoet. Hier hebben we vrije tijd om luxe boten te kijken, lekker te shoppen of een terrasje te pakken.

Paella workshop
We gaan met z'n allen onze eigen paella lunch klaarmaken. Niets lekkerder dan dat. Een professionele kok leidt deze workshop die het einde vormt van onze incentive.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.