De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Marrakech | betoverende incentivereis | 4 dagen

Marrakech | betoverende incentivereis | 4 dagen

Deze reis staat bol van de activiteiten. De gasten verkennen op verschillende vervoersmiddelen de omgeving van Marrakech, hebben volop gelegenheid tot sporten en beleven een spannende speurtocht door een van de levendigste souks ter wereld!

Indicatieve prijs: € 1.175,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Stoere quad tocht!
Deze stoere personeelsreis begint met een adrenaline kick. De gasten worden uitgenodigd om een avontuurlijke quad tocht te maken richting het Atlasgebergte. Onderweg wordt er een stop gemaakt bij een Berberdorp en wordt men door een lokale familie uitgenodigd voor een glaasje Marokkaanse thee.

Medina!
De ommuurde Medina, de oude stad is een waar doolhof aan steegjes en straatjesen herbergt één van de mooiste souks ter wereld. Gedurende deze personeelsreis neemt een professionele gids de gasten mee naar de geheimen van de souks.

Moroccan dinnerparty!
Muzikanten uit het Atlasgebergte en buikdanseressen verzorgen een wervelende show. De gasten genieten van de lokale specialiteiten en kijken hun ogen uit bij de afsluitende paardenshow. Deze avond heeft absoluut een hoge Wow-factor!

La Palmeraie!
Een mooie wandeling door de eeuwenoude palmentuin van Marrakech eindigt verrassend wanneer dromedarissen de gasten staan op te wachten. Zittend op de rug van dit lome dier arriveert men op een bijzondere plek waar men een exotisch drankje krijgt aangeboden.

Souk Rally!
Onder begeleiding van een teamkapitein strijden de verschillende teams om de eer. Welk team weet de opdrachten het beste te beantwoorden, unieke foto's te maken en de souk vragen te beantwoorden? Een hilarische en creatieve activiteit die een personeelsreis afmaakt.

Culinair Marrakech!
Zittend op kussen in een kleurrijke berbertent, in een met prachtige mozaiken versierde riad of in een trendy restaurant. De dinerlocaties zijn tijdens deze personeelsreis heel uiteenlopend maar allen zeer sfeervol.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.