De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Marrakech | sprookjesachtige jubileumreis | 4 dagen

Marrakech | sprookjesachtige jubileumreis | 4 dagen

Een veel verkochte personeelsreis naar het bruisende en mystieke Marrakech. Met interessante activiteiten en een bijzondere sfeer is een aantrekkelijk programma opgebouwd.

Indicatieve prijs: € 1.275,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Resort
We verblijven in een comfortabel resort in het palmengebied net ten noorden van de stad. Hier zijn diverse mogelijkheden voor individuele en teamsporten. Ook is er een golfbaan dichtbij.

Jeep safari
Per 4x4 wordt de omgeving van Marrakech en een deel van het Atlas gebergte ontdekt. Op de route zijn er aantal interessante stops geplant waarbij kennis gemaakt wordt met het land.
Medina rally
De Medina vormt het levendige centrum van de stad en met alle gezellige straatjes is het de perfecte locatie voor een stadsrally. In teams moeten opdrachten uitgevoerd en een vragenlijst ingevuld worden. Meet the real Marrakech!

Orientaals diner
In de sfeer van een sprookje van 1001 Nacht dineren we met fakkels, muzikanten en buikdanseressen. Echt een avond om nooit meer te vergeten!
 
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.