De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Miami | exclusieve relatiereis | 6 dagen

Miami | exclusieve relatiereis | 6 dagen

Welcome to Miami! Hét toneel als het om een combinatie van vergaderen en ontspannen gaat. Doe inspiratie op tijdens de meetings, ontspan op één van de vele terrasjes op Ocean Drive, netwerk tijdens een partijtje golf en waai uit op de airboat door de Everglades.

Indicatieve prijs: € 2.099,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Kleurrijk Miami!
Miami is dé perfecte bestemming voor een kleurrijke en zonnige relatiereis. Het Art Deco-district met de pastelkleurige huizen en Art Deco architectuur levert prachtige foto's op. Voel de levendige 'vibes' bij het befaamde South Beach, the place to be. En sluit de dag af met een cocktail, exotische hapjes en relaxte muziek vanaf een trendy loungebedje.

Golf challenge!
Golfliefhebbers komen helemaal tot leven tijdens deze exclusieve relatiereis. wat is er nou mooier om een 'balletje' te slaan in een prachtige groene omgeving, strak blauwe lucht en omgeven door wuivende palmbomen! Indien gewenst kan er ook een golf clinic worden georganiseerd die wordt begeleidt door een professional.

Culinair genieten!
Er staat uw relaties vele culinare hootepunten te wachten tijdens deze relatiereis. De telkens stijlvolle traktaties worden verrassend aangekleed met entertainment van hoog niveau. 

Exclusive cruise!
Vanaf het water heeft men een overweldigend uitzicht op de skyline van Miami, Biscayne Bay, Star Island en Fisher Island. Nippend aan een goed glas wijn geniet men van deze relaxte cruise en wie weet spot men nog een van de vele beroemdheden die woonachtig zijn op "Millionaire’s Row". 

Safari avontuur!
Everglades Safari Park staat garant voor avontuur tijdens deze relatiereis. Vliegend over het water in een airboat, oog in oog met een alligator in Aligator Island of met een haai in Shark Valley, er valt genoeg te beleven in dit enorme jungle park.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.