De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Moskou | spannende personeelsreis | 3 dagen

Moskou | spannende personeelsreis | 3 dagen

Moskou als bestemming voor uw volgende personeelsincentive is verrassend. Deze metropool biedt zo'n prachtige mix van decor, sfeer, cultuur, activiteiten en uitgaan! Iedereen gaat hier van alles van z'n gading vinden, dat is zeker. En veel mensen zijn nog nooit in deze mysterieuze stad geweest. 

Indicatieve prijs: € 1.110,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Echte incentive transfers
We maken ook de transfers een beleving! Van de luchthaven naar het hotel met politie escort als een echte partijbons. Een andere transfer kan met oude Wolga's zijn.

Avondlijke Red Square walk
Mooi is soms het allersimpelst: vanaf het hotel een wandeling naar het Rode Plein. Prachtig uitgelichte monumenten. Hoogtepunt is het juweel van het plein: St. Basils Kathedraal.

KGB spionnen game
Je kan gewoon een stadstourtje doen om de stad te leren kennen. Maar je kan ook een spoedcursus Spion volgen en dan de straat op gestuurd worden om een missie te volbrengen. Wat zou u leuker lijken? 

Kookworkshop Russian Style!
Gezamenlijk maken we onder begeleiding een heerlijke Russische maaltijd waar geen sterrenrestaurant tegenop kan natuurlijk!

Farewell dinner
We konden zelf niet kiezen, daarom mag u dat doen. Of een galadiner in een prachtig stijlvol stadspaleis restaurant. Of een dinner cruise over de Moskva waarbij je een geweldig zicht op de stad hebt die langzaam aan je voorbij trekt.

Volga City Rally
De rest van de stad wordt ontdekt tijdens een rally die gereden wordt in de "luxe" klassiekers uit de vijftiger en zestiger jaren: de Volga.
 
Andere mogelijkheden
Verder zijn er nog tal van andere interessante activiteiten te doen. Denk aan het bezoek aan een atoombunker 100 meter onder de grond, een oefening kalashnikov schieten of een bezoek aan het astronauten centrum waar ook Andre Kuipers een deel van zijn opleiding kreeg.
 

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.