De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › New York | swingende hotspot incentivereis | 4 dagen

New York | swingende hotspot incentivereis | 4 dagen

Compleet verzorgde 4-daagse reis naar het indrukwekkende New York. Overnachten in een fantastisch 4-sterrenhotel, een rondvaart om Manhattan, een geweldige musical beleven, dineren op legendarische plekken en een fietstocht door het beroemdste park ter wereld: Central Park! Welcome to the Big Apple!

Indicatieve prijs: € 1.695,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

A city with view!
Maak kennis met de indrukwekkende skyline van Manhattan vanaf een watertaxi die speciaal voor deze personeelsreis is gereserveerd voor jullie. De tocht over het water een uniek uitzicht op het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, South Street Seaport en de Brooklyn Bridge.  

Showtime!
Een van de vele hoogtepunten van deze personeelsreis is een bezoek aan broadway. Er zijn tal van musicals te bewonderen zoals Billy Elliot, Chicago, Grease, Hairspray, Mamma Mia ect. De keuze is aan u!

Dinner hotspot!
Restaurant Rockefeller Center is één van de meest legendarische locaties van New York en is een ware Hot Spot! Spot de chefs tijdens het bereiden van de meest fantastische creaties. Optioneel kan deze dag afgesloten worden met een bezoek aan het verbluffende Top Of The Rock. 

Dutch bikers!
Per fiets de ‘achtertuinen’ van de New Yorkers ontdekken dat gebeurt tijdens deze bijzondere personeelsreis. De fietstocht neemt uw medewerkers onder andere mee over historische bruggen, langs prachtige standbeelden, het Jacqueline Kennedy Onassis meer, Strawberry Fields en het openlucht theater.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.