De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Noorwegen | self-drive teambuilding | 3 dagen

Noorwegen | self-drive teambuilding | 3 dagen

Noorwegen leent zich erg goed voor allerlei vormen van teambuilding activiteiten. Het ruige dunbevolkte land vormt een prachtig decor voor buitenprogramma's zoals hiken en gletsjer beklimmen.

Indicatieve prijs: € 1.565,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Drive yourself!
Het verkennen van het land staat centraal in dit incentivereis programma. Met auto's die je zelf mag rijden trek je van Bergen naar de Sognefjord en vandaar naar de Hardangerfjord. Andere fjorden worden per ferry overgestoken. Geniet van het prachtige landschap en ontdek het echte Noorwegen.

Aristocrats overnight
De groep overnacht de eerste dag van de reis in een aan de fjord gelegen hotel met een rijke historie. Koningshuizen bezochten dit hotel al decennia geleden. Nu nog steeds een charmant hotel en opgenomen in deze incentive.. 

Hiken en biken
Outdoor actie zit de Noren in het bloed. Wij stappen ook op de fiets voor een fraaie off-the-beaten-track tocht over de tussen de bergen gelegen fjorden.

Authentic overnight
De volgende nacht verblijven we in leuke fjordhuisjes. Een vermogende Noor uit de regio verzamelde allemaal unieke huisjes zoals die in de omgeving te vinden zijn. Alles bij elkaar is het een heel bijzonder hotel geworden waarbij iedereen per stel een eigen huisje met keuken en open haard heeft. Ideaal voor onze personeelsreis.

Gletsjer expeditie
In groepjes en onder professionele begeleiding wordt een gletsjer overgetrokken. Afhankelijk van de capaciteiten van de groep wordt het programma lichter of zwaarder gemaakt. Een echte incentive activiteit!

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.