De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Oost Lapland | spectaculaire groepsreis | 3 dagen

Oost Lapland | spectaculaire groepsreis | 3 dagen

Zoekt u voor uw teamuitje een mooie en bijzondere wintersportbestemming? Lapland is het ideale decor voor de aanstaande teamincentive! Het uitgestrekte witte winterlandschap biedt vele mogelijkheden van huskyrijden tot zelf rijden op de krachtige snowmobiles.

Indicatieve prijs: € 1.610,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Luchthaven transfer per slee
Na het aantrekken van een warme thermische outfit bij aankomst op de luchthaven, wordt men per slede, getrokken door snowmobiles door het sneeuwlandschap naar het hotel gebracht. Een spectaculaire incentive start. 

Sledetocht met Siberische husky’s
Ontdek tijdens hoe het is om de ‘touwtjes in handen’ te houden en stap in een met bont beklede slede, die voortgetrokken wordt door acht honden. Hét vervoersmiddel bij uitstek in het hoge noorden van Finland.

Snowscooter incentive 
Spectaculaire tocht door een sprookjesachtige witte omgeving. Met super snelle snowscooters langs bevroren meren, uitgestrekte witte wouden en glinsterende ijspegels. 

Even ver weg van de bewoonde wereld
Onder leiding van een professionele gids wordt een schitterende wandeling met speciale sneeuwschoenen gemaakt door het ongerepte winterse wonderland. Geniet van de rust, het uitzicht en het knisperen van de glinsterende poedersneeuw. 
Hak een wak
Met een speciale techniek wordt u geleerd een gat in het ijs te maken en daarna is het de uitdaging om de meeste zalmen aan de haak te slaan. Een stoere typisch Finse activiteit! 

Hilarische winter olympics
Teambuilding activiteiten met Finse creatieve en uitdagende opdrachten en activiteiten, zoals vuur maken, boomstam zagen, een Lapse Teepee tent bouwen en een uitdagend parcours afleggen met een snow quad. 

Diner in Finse houten lodge
Middenin het bos, in een met wel duizend kaarsjes verlichte houten blokhut, wordt een heerlijk diner geserveerd. Een feeërieke ervaring! 

Skigebied Ruka
Er is vrije tijd ingepland om zelf te gaan skiën of snowboarden op de 29 afdalingen in het fraaie skigebied van Ruka. Degenen die liever willen relaxen, kunnen heerlijk ontspannen in de Finse sauna.
Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.