De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Oostenrijk | wintersport incentivereis | 3 dagen

Oostenrijk | wintersport incentivereis | 3 dagen

Een complete en gevarieerde incentivereis voor wintersporters. Serieus skiën en snowboarden! Les voor de beginners. Maar ook professionele begeleiding voor de gevorderden en de cracks. Drie volle dagen op de pistes!

Indicatieve prijs: € 1.075,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Winterverblijf!                                                                                                                                                                       De gasten verblijven tijdens deze Fun & Ski Incentive in een comfortabel 4* hotel dat voorzien is van moderne faciliteiten zoals zwembad, fitness en sauna. Het hotel is gelegen in het stadscentrum dus de apres ski is op loopafstand!

City hop!                                                                                                                           Degenen die ervoor kiezen niet de pistes op te gaan, krijgen de handige City Card. Met gratis openbaar vervoer en gratis toegang tot vele musea en attracties kunnen zij zich volop vermaken.

Ski & Snowboard pret!                                                                                                               Ski of snowboardliefhebbers genieten volop tijdens deze wintersport incentive. Een heerlijke dag op de pistes voor de gevorderden of skiles voor de beginners. Een gezamenlijke lunch in het winterzonnetje en uiteraard wordt de dag afgesloten met een gezellige apres ski!

Wie is de Bob!                                                                                                                                                                   Na een ochtend sneeuwpret en warme lunch is het de hoogste tijd voor een hilarische minibob wedstrijd. Een leuke groepsfoto is een mooie afsluiting van deze fun & ski incentive! 

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.