De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Oslo | unieke jubileumreis | 3 dagen

Oslo | unieke jubileumreis | 3 dagen

Op zoek naar een leuke Incentivereis naar een unieke bestemming? Een bijzonder programma met aantrekkelijk activiteiten. Kies voor deze 3-daagse als u een anders-dan-anders jubileumreis zoekt!

Indicatieve prijs: € 1.395,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

City tour
Onder begeleiding van een gids maakt u aan het begin van deze Noorse incentive kennis met de belangrijkste landmarks van Oslo.

Nordic outdoor experience
Een dag lang worden er een 10-tal verschillende leuke incentive en teambuilding activiteiten gedaan. Varierend van langlaufen, tandemskiën en sneeuwschoenracen tot schieten. Lunch in een gezellige blokhut.

Per RIB over de fjord!
Gestoken in echte thermo pakken varen we over de Oslo-fjord in een RIB (rigid inflatable boat). Een geweldige incentive ervaring!

Downhill sleeën.
In 1952 werden de Olympische Winterspelen in Oslo gehouden. Wij gaan gedurende een kleine 2 uur met sledes 1 van de hellingen af. Een bus rijdt iedereen steeds weer comfortabel naar boven.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.