De beste incentieve reizen
De Beste Incentive Reizen Personeelsuitjes en internationale meetings
HomeOnze Incentivereizen › Riga | incentive topper! | 3 dagen

Riga | incentive topper! | 3 dagen

Heel waarschijnlijk kunt u Riga niet op de kaart aanwijzen. Gold ook voor ons eerlijk gezegd. En toen gingen we er naar toe. Een absolute aanrader voor uw volgende incentive of personeelsreis. Een ongelooflijke prijs/kwaliteit verhouding en veel bijzondere activiteiten. Laat u verrassen door Letland en kies voor deze nog onbekende Baltische parel!

Indicatieve prijs: € 885,00 p.p.

Meer weten over deze incentivereis?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Middeleeuws diner
We kennen een plek waar je helemaal teruggevoerd wordt naar de Middeleeuwen. Hier dineer je onder historische authentieke gewelven aan houten tafels en met kaarsen. Een geweldige incentive beleving!
 

Bobslee Experience
Net buiten Riga is er een spannend bobslee complex aangelegd. Ervaar zelf met een professionele piloot hoe het is om met hoge snelheid af te dalen en de adrenaline door je aderen te voelen stromen! Ook in de zomer wordt er afgedaald, maar dan op wielen.

Je eigen vliegles!
Nadat je in een echte sky-dive overall bent gestoken en een serieuze helm op hebt gekregen ga je proberen zelf te vliegen. Op de luchtstroom van een aantal geweldige ventilatoren zweef je meters boven de grond! 

Uitgaan in Riga
Het nachtleven van Riga is de kers op de pudding van deze personeelsreis. Riga leent zich namelijk erg goed om uit te gaan. Moderne clubs en gezellige bars genoeg! Gelegen aan één van de parken of op de hoogste verdieping met een fenomenaal uitzicht.

Is dit incentive programma precies wat u zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u nog even verder kijken? Ga dan naar onze andere incentivereizen, personeelsreizen en meetings in het buitenland. De Beste Incentivereizen is gespecialiseerd in verrassende offertes op maat. Voor direct contact kunt u ons bellen op 023-553 00 25.